Maroko
Díky Romane, něco takového jsem chtěl slyšet.
Agadir bude přílet 17:25 a odjezdu druhý den odpo busem směr Marakéš.
Pokud je možnost bych bral ten bus už ráno, v Marakéši je mnohem více zajímavosti a neztracel bych to dopoledne v Agadiru.
jakob napsal(a):Ahoj,
Naplánoval jsem si takovou rychlojízdu marockými městy. Jedu ještě s borcem z hospody a toho nejvíc zajímá vrtulník do Algeciras, takže je to taková slátanina. Nicméně mám rád města. Jedeme v lednu.
Mám akorát teda jediný dotaz, zda spát 18.1. v Rabatu, nebo někde jinde nahoře. Bohužel 18.1. z Ceuty do Algeciras vrtulník nelítá.
14.1. Krakov-Agadir
15.1. Agadir-Marakéš
16.1. Marakéš
17.1. Marakéš – Cassablance – Rabat
18.1. Rabat
19.1. Rabat-Ceuta-Algeciras vrtulník
19.1. Algeciras – Malaga
20.1. Malaga
21.1. Malaga Krakov
Mezi těmi městy se plánujete podle dalších příspěvků přesouvat jen klasickým busem? Imho jsou ty přesuny dost časově náročné, kromě těch tří dnů budete neustále na cestě (což ale může být cíl, že jo ;-)).
Na severu Maroka je parádní Chefchaouen, fajn je i Asilah (byl jsem tam taky v lednu, bude to mít svoje kouzlo), líbil se mi i Tetouan a Tanger.
Zdar,
rozhodnutí ze dne na den pozítří vyrazit na 2 týdny do Maroka. Příprava ± 0.
Tipy na přírodní krásy, kromě chronicky známých? Nejsem městský typ.
Přílet/odlet Agadir, nejseverněji budu ve Fesu.
Dík.
Já bych si den, dva nechal na samotnou Ceutu. Byli jsme tam 3 dny a klidně bych tam ještě pobyl...
Dan _S napsal(a):[citace="jakob"]
Ahoj,
Naplánoval jsem si takovou rychlojízdu marockými městy. Jedu ještě s borcem z hospody a toho nejvíc zajímá vrtulník do Algeciras, takže je to taková slátanina. Nicméně mám rád města. Jedeme v lednu.
Mezi těmi městy se plánujete podle dalších příspěvků přesouvat jen klasickým busem? Imho jsou ty přesuny dost časově náročné, kromě těch tří dnů budete neustále na cestě (což ale může být cíl, že jo ;-)).
Na severu Maroka je parádní Chefchaouen, fajn je i Asilah (byl jsem tam taky v lednu, bude to mít svoje kouzlo), líbil se mi i Tetouan a Tanger.
[/citace]
Nakonec jsem našel prví craftovy pivovar v Maroku v Tetuanu.
No tím, že jedem kompletní náš pivovar tak to asi protáhneme tam, jestli se teda místní borci ozvou.
A trochu času necháme i na tu Ceutu.
V Maroku je to Amazigh brewing company. Na sítích žádná aktivita ale na untappd jsou.
My jsme Pivovar Létající bezdomovec 😉
Daniel _1 napsal(a):pár termínů v první půlce prosince Vídeň - Agadir - cena kolem 1.000,- Kč Ryanair
Kupoval jsem za stejnou cenu Krakov v lednu. Jen teda ow
jakob napsal(a):V Maroku je to Amazigh brewing company. Na sítích žádná aktivita ale na untappd jsou.
My jsme Pivovar Létající bezdomovec 😉
Díky!
Právě se nabízí i kondoří BIZ třeba z Mnichova do Agadiru za sympatických 251€.
Nebo asi jediny levny termin do prosincoveho Maroka:
... za 308 Kc s FR: VIE-AGA-VIE v terminu 9.12. - 20.12. (s pouzitim kodu)